Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Berry van Peer- German Darts Grand Prix 2023

Dragt en Van Peer pakken laatste startbewijzen Dutch Darts Championship

Martijn Dragt en Berry van Peer hebben zich donderdagmiddag op het laatste moment gekwalificeerd voor het Dutch Darts Championship, wat aankomend weekend van start zal gaan. Lees hier meer.

Berry van Peer heeft zijn goede vorm van de afgelopen weken doorgezet naar het kwalificatietoernooi in Leeuwarden. Na het bereiken van de laatste 16 op de Euro Tour in München zal ‘Bionic’ aankomend weekend voor eigen publiek mogen spelen. De Nederlander kwalificeerde zich door Haye Jan Nicolay (5-2), Gilbert van der Meijden (5-2), Davy van der Zande (5-2) en Chris Landman (5-3) te verslaan. In de eerste ronde treft de speler uit Sprundel de Schot Alan Soutar.

Martijn Dragt heeft zich voor zijn tweede Euro Tour van het jaar geplaatst. In Kiel bereikte de Nederlander knap de laatste 16 en mag het nu voor eigen publiek gaan proberen. In Leeuwarden was Dragt te sterk voor Jimmy van Schie (5-2), Jeremy van der Winkel (5-2), Jelle Klaasen (5-3) en Jan Dekker (5-1). Vrijdagmiddag mag hij het opnemen tegen Martin Lukeman.

Uitslagen

Kwartfinales
Jan Dekker 5-3 Ryan de Vreede
Martijn Dragt 5-3 Jelle Klaasen
Chris Landman 5-2 Jeroen Mioch
Berry van Peer 5-2 Davy van der Zande

Finaleronde
Martijn Dragt 5-1 Jan Dekker
Berry van Peer 5-3 Chris Landman

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Dragt en Van Peer pakken laatste startbewijzen Dutch Darts Championship