Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Dramatische Van Gerwen weer onderuit

Michael van Gerwen is niet voorbij de derde ronde gekomen in de German Darts Championship. De Nederlander gooide nog geen 90 gemiddeld en kwam niet verder dan een legje tegen King.

In de eerste wedstrijd van de finaledag van de German Darts Championship neemt Michael van Gerwen het op tegen Mervyn King. De onderlinge balans is overtuigend voor Van Gerwen met 32-12, De laatste keer dat Mighty Mike verloor van Mervyn King was bij de laatste 64 op de UK Open van 2019.

Van Gerwen begon slecht aan de wedstrijd, hij vond te triples moeilijk. Op deze wijze kreeg King 18 pijlen om zijn eigen leg te houden en 15 pijlen om te breaken. MvG stond na twee legs 80 gemiddeld te gooien. Mervyn King wist in de derde leg ook weer zijn leg te houden en staat zo 3–0 voor.

Mervyn king wist de wedstrijd prima te controleren en hij kreeg van Van Gerwen weer 15 pijlen om te breaken naar 4-0. Van Gerwen wist nog wel een legje te pakken tegen King voor 4-1, maar verder kwam hij niet. Mervyn King brak gelijk terug en King wist met een 85-finish de partij met 6-1 te winnen.

Gemiddeldes / Finishpercentages:
Michael van Gerwen: 89.61 / 12.5%
Mervyn King: 100.21 / 42.86%

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *