Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Drie Nederlanders naar Zwolle, Jose de Sousa maakt debuut in Kopenhagen

Afgelopen avond werden er twee Euro Tour Qualifiers gespeeld in Barnsley voor de Dutch Darts Masters en de Danish Darts Open voor spelers buiten het Verenigd Koninkrijk. Lees hier meer.

Dutch Darts Masters
Rond 18:00 uur begon de eerste qualifier voor de spelers buiten de UK met in totaal 38 deelnemers. Van de 6 geplaatste spelers wisten Krzysztof Ratajski, Danny Noppert, Max Hopp en Vincent van der Voort hun status waar te maken. Jeffrey de Zwaan verloor in de finaleronde, ondanks een 3-0 voorsprong en een gemiddelde van 102,7, met 6-4 van Rowby-John Rodriguez. Raymond van Barneveld zal te zien zijn volgend weekend in Zwolle doordat hij Mario Robbe (6-2), Ronny Huybrechts (6-2) en Gabriel Clemens (6-2) versloeg. Bekijk hieronder de uitslagen van de finaleronde.

Jeffrey de Zwaan 4-6 Rowby-John Rodriguez
Krzysztof Ratajski 6-2 Toni Alcinas
Danny Noppert 6-1 Darius Labanauskas
Max Hopp 6-4 Jelle Klaasen
Gabriel Clemens 2-6 Raymond van Barneveld
Vincent van der Voort 6-3 Zoran Lerchbacher

Danish Darts Open
Rond 20:00 uur begon het tweede kwalificatietoernooi met 37 spelers, Raymond van Barneveld was afwezig. Van de 6 geplaatste spelers wisten 3 spelers zich te plaatsen. Krzysztof Ratajski en Vincent van der Voort pakten dubbelslag, terwijl Gabriel Clemens zich ook plaatste voor de Euro Tour in Kopenhagen. Danny Noppert verloor in de tweede ronde van Jose Justicia met 6-5. Jeffrey de Zwaan verloor wederom in de finaleronde, dit keer was Martin Schindler met 6-4 te sterk. Max Hopp verloor in de finaleronde van Jose de Sousa, die zijn debuut op de Euro Tour gaat maken. Bekijk hieronder de uitslagen van de finaleronde.

Jeffrey de Zwaan 4-6 Martin Schindler
Krzysztof Ratajski 6-1 Dirk van Duijvenbode
Jose Justicia 6-4 Geert Nentjes
Max Hopp 5-6 Jose de Sousa
Gabriel Clemens 6-5 Jelle Klaasen
Vincent van der Voort 6-4 Toni Alcinas

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *