Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Ben Robb

Dubbelslag voor Ben Robb op DPNZ Tour

Ben Robb heeft afgelopen weekend bij de hervatting van de DPNZ Tour beide toernooien gewonnen. De Nieuw-Zeelander versloeg Kayden Milne en Haupai Puha in de finale. Lees hier meer.

Ben Robb is afgelopen weekend ongeslagen gebleven in Nelson op de DPNZ Tour. De Nieuw-Zeelander won beide toernooien en breidt daarmee zijn voorsprong op de ranking verder uit. Op de zaterdag versloeg hij Kayden Milne in een spannende finale met 7-5. Milne kwam 5-4 voor, maar zag de laatste drie legs naar Robb gaan voor de titel. Een ronde eerder was Robb verantwoordelijk voor de uitschakeling van Craig Caldwell; 6-0 met een gemiddelde van 100.

Op de zondag trof ‘Big Rig’ zijn grote concurrent in de finale, Haupai Puha. Puha gooide zijn slechtste wedstrijd van het toernooi in de finale. Robb profiteerde optimaal, hij won de finale met 7-3 en sloot de finale af met een 105-finish. De vierde titel in zes toernooien voor Robb.

Uitslagen

DPNZ Tour 5
Halve finales
Ben Robb 6-0 Craig Caldwell
Kayden Milne 6-3 Warren Parry

Finale
Ben Robb 7-5 Kayden Milne

DPNZ Tour 6
Halve finales
Ben Robb 6-4 Mark Cleaver
Haupai Puha 6-2 Josh Walters

Finale
Ben Robb 7-3 Haupai Puha

Stand DPNZ Tour

Ben Robb heeft door zijn twee titels afgelopen weekend zijn voorsprong weer uitgebreid, hij leidt nu met 20 punten voorsprong op Haupai Puha. Aan het einde van het seizoen kwalificeert de top 16 zich voor de DPNZ Play-offs, de winnaar daarvan plaatst zich voor het aankomende PDC WK.

  1. Ben Robb 96
  2. Haupai Puha 76
  3. Kayden Milne 52
  4. Warren Parry 48
  5. Tukina Weko 40
  6. John Hurring 36
  7. Mark Cleaver 36
  8. Stu Irwin 28
Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *