Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Mark Dudbridge

Dudbridge doet oude tijden herleven, ook Askew door

Mark Dudbridge heeft op UK Q-School weer van zich laten horen. De oude rot won zijn kwart en plaatste zich zo onmiddelijk voor de Final Stage, samen met Jason Askew, Martin Heneghan en Paul Holloway.

Hoe verging de dag?

Net als dag één was ook dag twee een drama voor de Noord-Amerikanen. Danny Baggish verloor gisteren nog in een dramatische pot, nu moest hij zijn meerdere erkennen in Justin Hood in een fantastische partij (6-4). Danny Lauby speelde zelfs nog beter, maar ook hij ging ten onder, dit tegen Stephen Burton (6-5). Ryan Harrington en Diogo Portela, toch ook spelers van naam, verloren beide al bij de laatste 64.

Voor John O’Shea en Andy Jenkins was er meer succes: na een matige eerste dag haalden ze nu de laatste 16 en zetten ze een grote stap naar de Final Stage. Thomas Lovely bereikte ook deze ronde en hoopt zo zijn vader, Eddie, te volgen naar de volgende fase.

Kwartfinales

Met Mark Dudbridge en Darren Johnson stond er een bak aan ervaring. Voor de eerste was zijn finale een makje: met 6-0 speelde hij Rhys Davies helemaal weg. Johnson had minder geluk: hij moest zijn meerdere erkennen in Paul Holloway in een matige wedstrijd. In een wedstrijd tussen twee jonge honden, Jason Askew vs Jarred Cole, was het Askew die met 6-2 aan het langste eind trok. De Ier Martin Heneghan completeerde het viertal: gisteren presteerde hij nog matig, vandaag was hij erg sterk en versloeg hij Kyle Richardson met 6-1 in de finale.

Mark Dudbridge 6-0 Rhys Davies
Paul Holloway 6-4 Darren Johnson
Martin Heneghan 6-1 Kyle Richardson
Jason Askew 6-2 Jarred Cole

Order of Merit

 1. Rhys Davies 7
 2. Lloyd Pennell 6
 3. Martin Thomas 6
 4. Brian Hallas 6
 5. Lee Evans 6
 6. Ben Cheeseman 6
 7. Kyle Richardson 6
 8. Robert Owen 5
 9. Jamie Clark 5
 10. Thomas Lovely 5
 11. Lee Cocks 5
Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *