Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Dutch Open 2019 view

Dutch Open Darts gaat dit jaar niet door

Zojuist heeft de organisatie van de Dutch Open Darts laten weten dat het Platinum-toernooi van de WDF dit jaar niet zal plaatsvinden. Lees hier meer.

“Vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen in ons land heeft de overheid op 9 juli nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Een van de belangrijkste maatregelen is dat er tot en met 13 augustus geen meerdaagse evenementen mogen plaatsvinden. Dan wordt beoordeeld of evenementen daarna weer worden toegestaan. Daardoor is er veel onduidelijkheid over de mogelijkheden om iets te organiseren na 13 augustus. Met pijn in ons hart hebben wij, de Nederlandse Darts Bond en De Bonte Wever, besloten om de TOTO Dutch Open Darts op 3, 4 en 5 september 2021 niet door te laten gaan”, laat de organisatie weten op de website.

Alle spelers die zich al hadden ingeschreven voor de Dutch Open krijgen binnen twee weken het volledige inschrijfbedrag teruggestort.

Het zal de eerste keer zijn dat het grootste darttoernooi ter wereld niet doorgaat. Wel heeft de organisatie alvast laten weten dat de Dutch Open 2022 in het weekend van 4 t/m 6 februari gespeeld gaat worden.

Image courtesy of FOTO: Pim Huberts (Darts Actueel)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *