Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert - German Darts Grand Prix 2024

Eenvoudige zege op Rötzsch bezorgt Noppert wéér kwartfinale

Danny Noppert heeft ook op de Baltic Sea Darts Open de kwartfinale bereikt. ‘The Freeze’ was zonder al te veel moeite te sterk voor Franz Rötzsch: 6-2.

Na een absolute kraker tegen Raymond van Barneveld kreeg Danny Noppert op zondagmiddag een Duitse tegenstander voorgeschoteld. Franz Rötzsch had op zaterdag Josh Rock verrast en wilde het nu ook onze landgenoot moeilijk gaan maken. Noppert had hier zelf weinig zin in: met een 14-darter, gevolgd door een 15-darter met 116-finish, schoot hij uit de startblokken. Na drie missers op de dubbels van Rötzsch kwam de stand zelfs al op 3-0, al was ‘The Freeze’ een leg later zelf degene die de buitenste ring ook niet kon vinden.

Met een 12-darter herstelde Noppert zich snel, waardoor het gat leek te zijn geslagen. Rötzsch hield nog wel zijn eigen leg, maar kon niet voorkomen dat de Fries een 78-finish vond om op matchpoint te komen. Lang hoefde hij niet op de zege te wachten: een 180, gevolgd door een 61-finish, bracht de nummer 12 van de wereld de 6-2 zege.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
Franz Rötzsch: 89.38 / 28.6%
Danny Noppert: 96.64 / 66.7%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *