Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Fallon Sherrock

Fallon Sherrock de beste in week 2 van Live League

Fallon Sherrock heeft zaterdagavond op indrukwekkende wijze de tweede week van de Live League op haar naam geschreven. Zij zal over drie weken terug komen in de Champions Week. Lees hier meer.

In de eerste 4 weken van de Live League kwalificeren elke week 3 spelers zich voor de Champions Week, die gepland staat in de week van 9 t/m 14 augustus. In de eerste week wist Conan Whitehead te winnen, Martin Thomas en Jamie Kelling kwalificeerden zich ook.

Deze week werd Groep A gewonnen door Martin Adams, hij was de beste over de eerste drie dagen. In Groep C waren Fallon Sherrock en Joshua Richardson de besten. In Groep B wisten Wayne Warren, Jim Williams en Kevin Painter zich te kwalificeren voor de finaleavond.

Fallon Sherrock deed in de eerste fase van de Live League ook mee, maar behaalde nooit de finaleavond. Zaterdagavond was dat wel het geval en bleef ze ook nog eens ongeslagen. In de groepsfase won ze eenvoudig van Kevin Painter (4-0) en Jim Williams (4-1). In de halve finales was ze met 4-1 te sterk voor Joshua Richardson. In de finale was Wayne Warren de finale. Er moest een beslissende leg aan te pas komen, waar beide spelers matchdarts kregen. Toch hield Sherrock haar zenuwen in bedwang en pakte daarmee de titel. Zij zal samen met Wayne Warren en Jim Williams terug komen in de Champions Week.

Uitslagen Groep A
Wayne Warren 4-2 Joshua Richardson
Joshua Richardson 4-3 Martin Adams
Wayne Warren 4-3 Martin Adams

Uitslagen Groep B
Jim Williams 4-2 Kevin Painter
Fallon Sherrock 4-0 Kevin Painter
Fallon Sherrock 4-1 Jim Williams

Halve finales
Wayne Warren 4-3 Jim Wiliams
Fallon Sherrock 4-1 Joshua Richardson

3/4 Plaats
Jim Williams 4-0 Joshua Richardson

Finale
Fallon Sherrock 4-3 Wayne Warren

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *