Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dave Chisnall

Fantastische Chisnall langs Klaasen in Wieze

Jelle Klaasen is er niet in geslaagd om de finaledag van de Belgian Darts Open te bereiken. Dave Chisnall was met 6-2 te sterk voor de Nederlander. Lees hier meer.

Dave Chisnall schoot uit de startblokken in de zesde partij van de middagsessie. Chisnall hield zijn eigen leg in 12 darts om Jelle Klaasen in de tweede leg met een 11-darter te breaken, inclusief twee 180’ers. De break werd ook verzilverd met een 69-finish, nadat Klaasen drie pijlen op de dubbel miste voor de rebreak; 3-0. In de vierde leg kwam Klaasen dan ook op het scorebord, met een 12-darter kwam hij terug tot 3-1.

Een leg later kreeg Klaasen opnieuw kansen om terug te breaken, maar miste wederom te veel op de dubbels. Chisnall kon hierdoor via dubbel 5 zijn eigen leg houden. In de zesde leg stond Klaasen na 12 darts op een finish van 111 te wachten, maar kreeg geen kans meer. Dankzij een fantastische 170-finish brak Chisnall voor de tweede keer en kwam zo op matchpoint; 5-1. Klaasen brak wel meteen terug door 97 uit te gooien, maar een leg later maakte Chisnall het toch af. Een 16-darter zorgde voor een 6-2 overwinning voor ‘Chizzy’.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dave Chisnall: 98,39 / 42,9%
Jelle Klaasen: 95,76 / 16,7%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *