Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Fantastische Owen Roelofs met dikke cijfers langs Hendriks

Afgelopen avond werd de zesde wedstrijd van de Dutch Darts Quarantine League gespeeld. Owen Roelofs en Jimmy Hendriks verloren hun eerste wedstrijd, dus beide heren hadden de punten hard nodig. Lees hier meer over het wedstrijdverloop.

Na aantal keren bullen wist Owen Roelofs te winnen en mocht hij de partij beginnen. Roelofs begon erg scherp aan de partij, met o.a. een 180’er en een 80-finish hield Roelofs zijn eigen leg. In de tweede leg miste Hendriks een 114-finish op tops, waardoor Roelofs met een 17-darter de break plaatste. De break werd verzilverd met de tweede 17-darter en zo kwam Roelofs 3-0 voor.

In de vierde leg plaatste de 17-jarige Roelofs de tweede break, dit keer gebeurde het met een 120-finish. Met scores van 100-140-180 en een 81-finish werd de break verzilverd en stond het in ‘no-time’ 5-0.

In de zesde leg produceerde Hendriks een 180’er en pakte met een 13-darter zijn eigen leg. In leg 7 gooide Hendriks opnieuw een 180’er en brak in 14 darts naar 5-2. Hendriks miste in zijn eigen leg vervolgens een 87-finish op de bull, Roelofs profiteerde met een 80-finish en pakte daarmee het eerste punt. In leg 9 gooide Roelofs zijn vierde 180 van de wedstrijd en pakte met een 14-darter zijn eerste overwinning van de competitie!

“Ik had een tip gekregen van een goede vriend van mij om andere pijlen te nemen. Ik heb nu ook andere pijlen gebruikt met andere shafts. Scorend was goed, maar alle dubbels gingen er bij mij in. Op gegeven moment zat ik ook te kijken, wat gebeurt hier. Mijn doel is natuurlijk de top 4 halen en proberen te winnen”, aldus een tevreden Roelofs.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Owen Roelofs: 94,4 / 58%
Jimmy Hendriks: 89,5 / 25%

Bekijk de wedstrijd hieronder terug.

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *