Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Gary Anderson

Gary Anderson na verloren finale: ‘Dit was een bonus voor mij’

Gary Anderson is er zondagavond niet in geslaagd om zijn derde wereldtitel te pakken. In de finale was een bijzonder sterke Gerwyn Price met 7-3 te sterk. Lees hier meer.

Gary Anderson begon als betere speler aan de partij, maar vergat de eerste set te pakken. Hij kwam 2-0 voor in legs, maar gaf de set toch aan Price. De tweede set ging wel naar Anderson, maar vanaf dat moment ging het beter lopen bij de Welshmen. Price pakte 4 sets op een rij voor een 5-1 voorsprong. Die voorsprong gaf Price niet meer uit handen. Anderson scoorde te weinig om echt kans te maken, ook miste ‘The Flying Scotsman’ teveel dubbels (26,87%).

“Verslagen worden in de finale is altijd jammer, maar ik geef mezelf een schouderklopje omdat ik zo ver ben gekomen. Wat ik de afgelopen weken heb gedaan, was een grote bonus voor mij. Ik begon goed aan de finale, maar ik begon te worstelen en dat kun je niet doen tegen spelers als Gerwyn”, aldus Anderson tegenover pdc.tv.

Gary Anderson begon het WK als nummer 13, maar door het behalen van de WK finale is hij vijf plaatsen gestegen naar 8 en is hij uitgekozen om opnieuw mee te gaan doen aan de Premier League.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gary Anderson na verloren finale: ‘Dit was een bonus voor mij’