Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gary Anderson

Gary Anderson zorgt voor vierde verliespartij Van Gerwen

Woensdagavond 27 Augustus, Judgement Night voor de Premier League van 2020! In de tweede partij namen twee meervoudige wereldkampioenen het op tegen elkaar, Michael van Gerwen tegen Gary Anderson. Lees hier meer.

Weinig verschil

Michael van Gerwen mocht de partij beginnen tegen Gary Anderson. In de eerste leg miste Anderson twee darts op dubbel 10, waardoor Van Gerwen met een 72-finish toch nog zijn eigen leg hield. In de tweede leg kreeg Van Gerwen de kans op de break, maar miste. Anderson wist via dubbel 8 er 1-1 van te maken. In de derde leg plaatste Anderson de eerste break van de partij, dit deed de Schot via dubbel 12 voor 2-1. In de vierde leg miste beide heren dubbels, maar het was de Nederlander die via dubbel 10 terug brak. Via dubbel 5 pakte Van Gerwen de voorsprong terug; 3-2. Met een 13-darter kwam Anderson wederom langszij!

Van Gerwen kan turbo niet vinden

In de zevende leg produceerde ‘Mighty Mike’ een 90-finish in 12 darts om er 4-3 van te maken. Met een 17-darter maakte Anderson er weer een gelijke stand van; 4-4. Anderson produceerde in de negende leg een maximale score en brak via tops naar een 5-4 voorsprong. Via dubbel 18 hield Anderson zijn eigen leg en pakte daarmee een punt. In de elfde leg miste Van Gerwen een 70-finish om zijn eigen leg te houden, met een 101-finish zorgde Anderson voor de tweede verliespartij voor de Nederlander op een rij; 7-4!

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *