Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jelle Klaasen - Czech Darts Open 2023

Gemiste dubbels breken Klaasen op, Wade blijkt te sterk

Jelle Klaasen heeft op het German Darts Championship niet voor een stunt kunnen zorgen. De Nederlander ging in de eerste ronde onderuit tegen James Wade: 6-2.

Voor de derde keer dit jaar verscheen Jelle Klaasen op het podium van de European Tour. Eén keer wist hij zijn eerste ronde partij te winnen, de andere keer ging hij meteen kopje onder. Tegen James Wade werd het een flink karwei om nu weer een zege te pakken. Gemiste dubbels gingen hier zeker niet bij helpen: twee pijlen werden gemist, waardoor Wade met een 21-darter kon starten.

Een 13-darter leverde Klaasen daarna wel een leg op, maar vanaf hier viel de partij de kant van zijn tegenstander op. Twee legs op rij miste de Nederlander een kans op tops, waardoor ‘The Machine’ op 3-1 kwam. Beide mannen gooiden vervolgens een 13-darter, waarna het de Engelsman was die met een 11-darter het gat groot hield. Klaasen kreeg nog de kans aan te haken, maar wederom twee missers op tops betekenden voor hem het einde. Wade vond de buitenste ring wel, waardoor hij met 6-2 zegevierde.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
Jelle Klaasen: 94.58 / 22.2%
James Wade: 94.31 / 40%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *