Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Gerwyn Price vs Gary Anderson

Gerard de Groot wint Darts Actueel WK-poule

Na de eerste wereldtitel van Gerwyn Price is er ook een einde gekomen aan de Darts Actueel WK Poule op poules.com! Lees hier meer welke drie deelnemers er in de prijzen vielen. 

Winnaars
De top 3 van de Darts Actueel WK poule vielen in de prijzen. Dit jaar is Gerard de Groot de winnaar van de WK poule, hij wist in totaal 1034 punten te behalen over twee onderdelen. De Groot wist erg knap de finalisten en de winnaar goed te voorspellen en dat levert hem de dartpijlen van Gerwyn Price op!

Pieter Emmen werd tweede met 981 punten. Van halve finalisten had hij Price en Anderson goed voorspelt in de halve finales, maar hij kwam uit op een finale tussen Van Gerwen en Price. Dankzij zijn tweede plaats wint Emmen een Bull’s Surround, met kleur naar keuze.

Kaj Temme werd derde met 965 punten. Hij had slechts één halve finalist goed voorspelt, maar dat werd wel de winnaar van het WK. Temme had een finale tussen Durrant en Price. Hij wint twee posters van The Dartist naar keuze.

Al deze prijzen worden gesponsord door Dartshop Midden Nederland en The Dartist!

Voorgaande edities
Wij begonnen tijdens het WK van 2018 met een WK Poule op poules.com. Tijdens dat jaar wist Stefano van Galen de poule te winnen met 928 punten met in totaal 226 deelnemers. Tijdens het WK van 2019 won Bert de Graaf de Darts Actueel WK poule met 934 punten. Tijdens deze editie deden er 235 deelnemers mee. Pieter Elzinga deed het tijdens de derde editie stukken beter met 1002 punten met in totaal 259 deelnemers! Dit jaar deden er 501 deelnemers mee, waar Gerard de Groot de winnaar is met een recordaantal punten; 1034!

Er wordt zo snel mogelijk contact gezocht met de prijzenwinnaars via de mail!

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *