Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Gerwyn Price na weergaloze comeback gelijk gespeeld tegen Michael Smith

Op donderdagavond 13 februari werd de tweede ronde van de Premier League gespeeld in Nottingham. In de tweede wedstrijd van de avond mocht Gerwyn Price het opnemen tegen Michael Smith. Lees hier het wedstrijdverslag…

Het was de man uit Wales die de wedstrijd mocht starten en deed dit op een prima wijze, door twee missers op de dubbel voor Smith kon Price ingrijpen voor de 1-0 voorsprong. Daarna was de Engelsman aan de beurt, een 15 darter voor de 1-1. Zeven perfecte pijlen volgden in de volgende leg voor Smith die uiteindelijk in 10 darts de leg binnen wist te slepen voor de 1-2 voorsprong en de break. Deze break werd ook verzilverd na een 140 finish (T20-T20-D10), 1-3. Hierna mocht de man uit Markham weer een leg meepakken, een 13 darter om zijn eigen leg te houden. Een 10 darter volgde voor de Engelsman voor de 2-4.

Price mistte in de 7e leg de grote 1 om op de dubbel 2 uit te komen, waardoor Smith kon aansluiten voor de 2-5 voorsprong. Ook de 8e leg was voor Smith, een 15 darter om zo zijn eerste punt te verdienen, 2-6. De volgende leg was wel weer voor ‘The Iceman”, hij was in 14 darts waardoor de droom voor een gelijkspel in leven bleef. Deze droom werd voortgezet in de 10e leg, een 20 darter voor Price zorgde voor de 4-6. Deze break werd ook verzilverd door de man uit Wales nadat hij 6 pijlen wist te missen op de dubbel, 5-6.  De droom van Price werd waarheid in de laatste leg van de wedstrijd, een 14 darter zorgde voor een gelijke score op het eind scorebord. Allebei de mannen konden dus met één puntje weer naar huis.

Gerwyn Price
Gemiddelde: 98,11
Dubbelpercentage: 35,29% (6/17)
Michael Smith
Gemiddelde: 101,71
Dubbelpercentage: 46,15% (6/13)

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Gerwyn Price na weergaloze comeback gelijk gespeeld tegen Michael Smith