Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gerwyn Price

Gerwyn Price te sterk voor Van der Voort

Zaterdagavond stond de tweede ronde gepland voor de World Series of Darts Finals. De top 8 geplaatste spelers moesten het opnemen tegen de winnaars van de eerste ronde. In de vierde partij nam Vincent van der Voort het op tegen de man in vorm, Gerwyn Price. Lees hier meer.

Vincent van der Voort mocht zijn tweede ronde beginnen tegen de nummer 3 geplaatste Gerwyn Price. Beide heren begonnen matig aan de partij, waar Price in de eerste leg in 19 darts wist te breaken. Met een 13-darter wist Price de break te verzilveren. In de derde leg miste Van der Voort 3 darts op de dubbel, maar Price wist er niet van te profiteren. Met een 17-darter hield de Nederlander uiteindelijk toch zijn eigen leg. Met een 15-darter hield de Welshmen wederom zijn eigen leg, voordat Van der Voort de laatste leg voor de pauze in 16 darts won.

‘The Iceman’ kwam goed uit de pauze, hij begon met twee keer 140 en wist met een 13-darter 4-2 van te maken. Van der Voort gooide in de zevende leg zijn derde maximale score en maakte er met een 13-darter 4-3 van. Met een knappe 124-finish in 12 darts kwam Price op matchpoint; 5-3. Een leg later zag de Nederlander, Price de wedstrijd in het slot gooien met een 14-darter; 6-3.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Gerwyn Price: 101,46 / 46,15%
Vincent van der Voort: 88,49 / 27,27%

Image courtesy of FOTO: Stephen Lee (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *