Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gerwyn Price

Gerwyn Price zonder problemen langs Lewis

Afgelopen middag werden de kwartfinales afgewerkt van The Masters. In de tweede partij wist de wereldkampioen zonder al te veel problemen te winnen van Adrian Lewis. Lees hier meer.

Price begint erg scherp

Gerwyn Price mocht aan de partij beginnen. Er werden een aantal dubbels gemist, maar via dubbel 5 hield hij zijn eigen leg. In de tweede leg gooide Price een 180’er en brak met een 80-finish naar 2-0. Deze break werd een leg later verzilverd met een 12-darter. In de vierde leg miste Price twee pijlen op de dubbel voor nog een break, Lewis profiteerde en kwam met een 90-finish op het scorebord. De laatste leg voor de pauze ging met een 71-finish voor Price die met een 4-1 voorsprong ging pauzeren.

Price maakt het verschil

Na de pauze bleef Price goed scoren en kon Adrian Lewis niet aanhaken. Hij wist Lewis in leg 6 meteen te breaken met een 70-finish en verzilverde die break met een 10-darter voor 6-1. Met een 16-darter hield Lewis vervolgens zijn eigen leg. Lewis kon in de legs van Price weinig verschil maken, met een 13-darter kwam ‘The Iceman’ eenvoudig op 7-2. De laatste leg voor de pauze ging met een knappe 114-finish naar Lewis; 7-3.

Price komt niet meer in de problemen

Na de laatste pauze hield Price zijn eigen leg in 14 darts, hetzelfde deed ‘Jackpot’ voor 8-4. In leg 13 miste de Welshmen verrassend 6 pijlen op de dubbel, waardoor Lewis via tops terug brak naar 8-5. De break werd ook verzilverd met een belangrijke 80-finish op de bull. Verder liet de wereldkampoen het niet komen, met een 11-darter en een 13-darter won hij met 10-6.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Gerwyn Price: 105,6 / 38,46%
Adrian Lewis: 92,3 / 66,67%

Image courtesy of FOTO: Chris Dean (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *