Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Gian van Veen nieuwe ambassadeur Darts Orakel

In diverse takken van topsport is Data Analyses al jaren een begrip, echter in darts is Darts Orakel een inhaalslag aan het maken om op basis van hun statistieken en databronnen het verschil te gaan maken. De nieuwe generatie, waaronder Gian van Veen, gebruikt dit platform om hun statistieken in te kunnen zien. Op alle events binnen de PDC, WDF en Modus Super Series wordt de data verzameld. Door middel van digitale scorings-verwerking absorbeert Darts Orakel data die verwerkt wordt in een FDI (Faria Darting Index) Ranking.

Darts Orakel is bij uitstek de verzamelaar en leverancier van dartgegevens voor alle niveaus van het spel, verpakt op een manier die spelers, fans, analisten, experts en de bredere dartsindustrie in staat stelt de beste inzichten te krijgen. Statistici in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Verenigde Staten vormen de motor van hun producten en diensten en stellen DartsOrakel in staat om diepgaande gegevens te verstrekken waar niemand in de dartwereld eerder toegang toe had.

Marco Vrolijk (Manager Gian van Veen): “Data is altijd al iets wat mij ook in het bedrijfsleven veel heeft gebracht. Sturen op onderbuik gevoel is niet iets waar je beter van wordt. Data analyse liegt niet en geeft precies aan waar je sterke en zwakkere punten zitten. Dat Gian nu als ambassadeur uit mag komen voor DartsOrakel is fantastisch. Hij behoort tot de nieuwe generatie die in de toekomst een ‘household’ in darts zal worden en dat wordt DartsOrakel ook, daar ben ik van overtuigd.”

Gian van Veen over de samenwerking met Darts Orakel: “Met trots kan ik deze samenwerking tussen Darts Orakel en mij aankondigen. Darts Orakel doet fantastisch werk bij het analyseren van de data in de dartsport en maakt echt naam. Ik kijk ernaar uit om hun gegevens in mijn oefensessies te gebruiken en me te helpen mijn spel te verbeteren. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!”

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *