Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Glen Durrant blijft koploper van Premier League na zege op Gurney

Na alle commotie over het coronavirus, ging de zesde speelweek van de Premier League in Liverpool wel gewoon door. In de tweede partij van de avond nam de koploper Glen Durrant het op tegen hekkensluiter Daryl Gurney. Lees hier meer. 

Daryl Gurney mocht de tweede partij van de avond beginnen tegen Glen Durrant. Gurney begon scherp aan de partij, met een 144-finish in 15 darts hield hij zijn eigen leg. Met o.a. een score van 174 wist Durrant zijn eigen leg in 13 darts te houden voor 1-1. In de derde leg wist Durrant voor het eerst in de partij te breaken, dit deed hij met een 80-finish. Met een 17-darter werd de break verzilverd voor een 3-1 voorsprong.

Gurney stond in zijn eigen leg na 12 darts op 36 te wachten, maar met een geweldige 127-finish wist Durrant voor de tweede keer te breaken. Deze break werd niet verzilverd, met een 72-finish brak Gurney meteen terug naar 4-2. Gurney wist echter de break ook niet te verzilveren, met een belangrijke 68-finish brak Durrant terug voor een 5-2 voorsprong. Met drie keer 140 en een 16-darter wist Gurney terug te komen naar 5-3. Met een 88-finish plaatste ‘Duzza’ de vijfde break op een rij, maar pakte daarmee wel het eerste punt.

Durrant wist de overwinning nog niet zeker te stellen in zijn eigen leg, Gurney brak namelijk via dubbel 8 terug naar 6-4. Met een 16-darter hield ‘Superchin’ zijn eigen leg en kwam zo terug tot 6-5. Met een enorme goede wegzetbeurt van 137 wist Durrant via tops met 7-4 te winnen!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Glen Durrant: 95,39 / 63,64%
Daryl Gurney: 95,43 / 35,71%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *