Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Glen Durrant blijft ongeslagen in PDC Home Tour, Kuivenhoven wint Nederlands onderonsje

Afgelopen avond stond groep 19 van de PDC Home Tour gepland. Naast Glen Durrant en Justin Pipe deden er ook twee Nederlanders mee, Maik Kuivenhoven en Vincent van der Meer. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Glen Durrant begon de avond met een goede 5-1 overwinning op Vincent van der Meer, inclusief een gemiddelde van 101,8. In de tweede partij van de avond werd er met 5-3 gewonnen van Pipe, met o.a. een 164-finish voor een 3-1 voorsprong. De laatste partij van de avond werd met dezelfde cijfers gewonnen van Maik Kuivenhoven en zorgde daarmee voor de ‘clean sweep’.

Justin Pipe werd tweede in de poule, hij versloeg beide Nederlanders. Pipe was 5-1 te sterk voor Kuivenhoven, terwijl Pipe met 5-2 won van Van der Meer. Het Nederlands onderonsje werd ten slotte gewonnen door Maik Kuivenhoven, dit werd 5-1.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 19 van de Home Tour.

Glen Durrant 5-1 Vincent van der Meer
Justin Pipe 5-1 Maik Kuivenhoven
Maik Kuivenhoven 5-1 Vincent van der Meer
Glen Durrant 5-3 Justin Pipe
Justin Pipe 5-2 Vincent van der Meer
Glen Durrant 5-3 Maik Kuivenhoven

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Glen Durrant blijft ongeslagen in PDC Home Tour, Kuivenhoven wint Nederlands onderonsje