Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Glen Durrant opnieuw leider na zege op Van Gerwen

In de vierde partij van de avond namen Michael van Gerwen en Glen Durrant het tegen elkaar op. Beide spelers staan bovenaan met 10 punten, dus een enorm belangrijke wedstrijd op het oog op de eerste plaats. Lees hier meer.

167-finish

Michael van Gerwen mocht de partij beginnen tegen Glen Durrant en deed dat met een 65-finish. Glen Durrant wist de tweede leg eenvoudig te maken met een 72-finish. Een 83-finish zorgde ervoor dat Van Gerwen opnieuw zijn eigen leg hield. Met een 14-darter hield ook Durrant zijn eigen leg waardoor het 2-2 werd na vier gespeeld legs. De eerste break werd geplaatst door Glen Durrant in de vijfde leg, dankzij een geweldige 167-finish! Een leg later kreeg de Nederlander de kans om terug te breaken, maar miste drie darts op de dubbel. ‘Duzza’ profiteerde en verzilverde de break in 18 darts voor een 4-2 voorspong.

Durrant verzwakt niet

In leg 7 was Van Gerwen opnieuw niet in 15 pijlen uit, waardoor de Engelsman in 14 darts de tweede break uitdeelde. Met scores van 96,135,180 en een 90-finish in 11 darts pakte Durrant het eerste punt, 6-2. In de negende leg miste Durrant één matchdart op de dubbel, waardoor Van Gerwen in 16 darts zijn eigen leg hield. Toch was het een leg later wel voorbij voor de Nederlander, met een 68-finish wist Durrant de partij met 7-3 te winnen. Dankzij deze overwinning pakt de 49-jarige de koppositie weer over van Van Gerwen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Glen Durrant: 104,43 / 58,33%
Michael van Gerwen: 98,18 / 37,50%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *