Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Beau Greaves

Greaves en Fajardo naar damesfinale World Masters

Een herhaling van de WDF Europe Cup Singles, Beau Greaves en Almudena Fajardo strijden later op de zondag voor de WDF World Masters-titels. Lees hier meer.

Beau Greaves vs Mayumi Ouchi

De eerste halve finale bij de dames ging tussen Beau Greaves en Mayumi Ouchi, tijdens WDF World Open op zaterdag wist de Japanse met 4-1 te winnen. Dit keer bleef het dichtbij elkaar. Ouchi begon de wedstrijd en hield ook haar eigen leg. Greaves antwoordde met een 15-darter, waarna Ouchi met twee 180’ers en een 12-darter de leiding opnieuw pakte. In leg 6 kreeg de Japanse 3 pijlen op de dubbel om te breaken en 4-2 voor te komen, maar miste. Greaves hield in 22 darts haar eigen leg voor 3-3. Greaves kwam vervolgens 4-3 achter, maar dankzij een 100-finish zorgde ze voor 4-4. In de beslissende leg produceerde de nummer 1 van de WDF een 16-darter en bereikte zo toch de finale.

Beau Greaves: 83,06
Mayumi Ouchi:
80,84

Natalie Gilbert vs Almudena Fajardo

In de tweede halve finale namen Natalie Gilbert en Almudena Fajardo het tegen elkaar op. De Spaanse begon ijzersterk door de eerste 3 legs naar zich toe te trekken. Gilbert vocht zich goed terug in de wedstrijd, met drie 17-darters trok ze de halve finale gelijk; 3-3. Fajardo wist vervolgens als eerste op matchpoint te komen door dubbel 18 te raken. In leg 8 kreeg de Spaanse de eerste matchdarts, maar werd er twee keer gemist op tops. Gilbert bleef koel en zorgde via tops voor 4-4. Een beslissende leg volgde, waarin beide dames de spanning voelden. Er werden weinig triples gegooid en beide dames kreeg matchdarts. Uiteindelijk was Fajardo die via dubbel 2 zich toch plaatste voor de finale; 5-4!

Almudena Fajardo: 69,03
Natalie Gilbert: 69,20

Image courtesy of FOTO: NDB Darts / Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *