Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Beau Greaves - Romanian Darts Festival 2022

Greaves, Ouchi, Gilbert en Fajardo naar halve finales World Masters

Beau Greaves blijft maar domineren, ook op de World Masters. Zij bereikte vrijdagmiddag zonder legverlies de halve finales. Dit lukten Mayumi Ouchi, Natalie Gilbert en Almudena Fajardo ook. Lees hier meer.

Beau Greaves begon de WDF World Masters op donderdag met drie 4-0 overwinningen in de groepsfase. Dit zette ze vrijdag door; Petra Luyten, Samantha Piccolo, Sharon Straatsma-Pul en Rachna David werden met 5-0 te verslagen voor een plaats in de halve finales op de zondag.

Dit lukten de geplaatste spelers als Deta Hedman, Aileen de Graaf, Anca Zijlstra en Mikuru Suzuki niet. Zijlstra verloor bij de laatste 64 van de Japanse Yoko Tsukui, terwijl Suzanne Smith onderuit ging tegen Aletta Wajer in dezelfde ronde. De Graaf, die het altijd goed doet in de Bonte Wever, werd bij de laatste 32 verrassend verslagen door landgenote Straatsma-Pul met 5-1. Een rond later zat het toernooi erop voor Hedman en Suzuki. Hedman kon het niet bolwerken tegen Natalie Gilbert, waar Suzuki 4 matchdarts miste en uiteindelijk verloor van de Spaanse Almudena Fajardo.

Naast Greaves kwalificeerden Mayumi Ouchi, Natalie Gilbert en Almudena Fajardo zich ook voor de halve finales op de zondag. Ouchi versloeg Wendy Harper met 5-3 in de kwartfinales, Fajardo won met dezelfde cijfers van Lorraine Hyde. Voor Fajardo wordt het haar tweede grote halve finale, nadat ze ook al in de finale stond van de WDF Europe Cup Singles bij de dames. In de kwartfinale tussen Gilbert en de Duitse Stefanie Rennoch kwam Rennoch terug van een 4-0 achterstand, maar moest uiteindelijk de negende en beslissende leg toch aan de Engelse laten.

Kwartfinales
Beau Greaves 5-0 Rachna David
Mayumi Ouchi 5-3 Wendy Harper
Natalie Gilbert 5-4 Stefanie Rennoch
Almudena Fajardo 5-3 Lorraine Hyde

Halve finales (zondag)
Beau Greaves vs Mayumi Ouchi
Natalie Gilbert vs Almudena Fajardo

Image courtesy of FOTO: Facebook Romanian Darts Festival
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *