Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Halve-finalisten UK Open zijn bekend

Vanmiddag werden de kwartfinales van de UK Open gespeeld. Het betrof weinig spanning, maar de halve-finalisten zijn bekend:

Rob Cross 10-7 Josh Payne
Een wedstrijd waar Josh Payne goed stand boodt. In het begin van de wedstrijd ging het namelijk erg gelijk op (4-4). Maar daarna nam Cross duidelijk afstand, ondanks de betere gemiddelden van Payne. Hij breidde zijn voorsprong uit tot 8-4. Hierna wist Payne nog wel tot 8-6 te komen, maar hij wist niet te vermijden dat Cross met 10-7 won en dus doorging naar de halve-finale.

Gemiddelden:
Cross 95.03
Payne 97.34

Michael Smith 10-1 Steve Beaton
Ondanks de waggelende Michael Smith die met een ernstige blessure moet spelen, wist Beaton geen enkele kans op de wedstrijd te maken. Dit ook vooral doordat Michael Smith erg goed gooide. Zo pakte Steve Beaton zijn enige leg pas in de zevende leg (6-1), waarna Smith de volgende 4 legs pakte en met een monsteroverwinning de winst pakte.

Gemiddelden:
Smith 100.97
Beaton 93.15

Simon Stevenson 5-10 Gerwyn Price
Een opvallende kwartfinalist was de nummer 68 van de wereld Simon Stevenson. Hij wist eerder Chisnall, Huybrechts, Van Barneveld en Mark Webster te verslaan. Een prestatie op zich. Maar in de wedstrijd tegen Price kwam hij niet aan te pas. Ook Stevenson wist Price in het begin nog bij te houden (4-4), maar moest daarna erkennen dat de Welshman beter gooide dan de Engelsman.

Gemiddelden:
Stevenson 93.69
Price 100.21

Nathan Aspinall 10-6 Ross Smith
Ook Ross Smith had vooraf niet gedacht de kwartfinale te halen. Hij versloeg James Wade en Steve West in eerdere rondes. Toch nam Aspinall al heel snel de leiding. In de zevende leg had Smith nog maar 1 leg gepakt waardoor de Engelsman al op een grote achterstand stond (6-1). Hij kon alleen nog maar volgen en wist nog wat lesjes af te snoepen van Aspinall, maar echt spannend werdt het niet meer.

Gemiddelden:
Aspinall 96.33
Smith 91.98

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *