Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Heine Uuldriks

Heine Uuldriks bereikt kwartfinales na makkelijke zege

De runner-up van de Dutch Darts Quarantine League, Heine Uuldriks had weinig moeite met Daan Bastiaansen in de eerste ronde van de Darts Actueel Winter Masters. Lees hier een wedstrijdverslag terug.

Het was Daan Bastiaansen die de partij mocht beginnen, hij wist de bull te winnen. Bastiaansen begon ook erg sterk aan zijn leg. Met een 116-finish in 15 darts hield hij zijn eigen leg. Heine Uuldriks wist prima te antwoordden, met een 17-darter maakte hij er 1-1 van. In de derde leg wist Uuldriks zijn eerste 180’er te gooien en wist in 13 darts naar een 2-1 voorsprong te breaken. Bastiaansen kreeg een leg later de kans om terug te breaken, maar een 85-finish werd gemist op dubbel 9. Uuldriks profiteerde en pakte met een 16-darter de eerste set.

De eerste leg van de tweede set was matig van beide heren, maar toch was het de Groninger die met een 72-finish zijn eigen leg hield. Bastiaansen kreeg alle kansen om zijn eigen leg te houden, maar miste teveel dubbels. Uuldriks wist via dubbel 5 de tweede break te plaatsen en kwam zo op matchpoint. Dankzij een 78-finish wist Uuldriks de partij in het slot te gooien, een 2-0 (3-1,3-0) overwinning in sets.