Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Heine Uuldriks

Heine Uuldriks stelt plek twee veilig met hoogste gemiddelde in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond werd de laatste partij van de reguliere competitie van de Dutch Darts Quarantine League gespeeld. De nummer 3 Heine Uuldriks nam het op tegen hekkensluiter Vincent Kamphuis. Lees hier meer. 

Vincent Kamphuis wist de bull te winnen en mocht daarom de partij beginnen. Kamphuis deed dit goed met een 177-score en dubbel 14 in 13 darts. Uuldriks miste vervolgens een aantal dubbels, maar Kamphuis wist niet te profiteren. Via dubbel 4 hield Uuldriks zijn eigen leg. In de derde leg plaatste de speler uit Sappemeer de break in 16 darts. De break werd in 17 darts verzilverd voor een 3-1 voorsprong.

In de vijfde leg miste Uuldriks een 167-finish op de bull, maar mocht terug komen om in 14 darts voor de tweede keer te breaken. In de zesde leg produceerde Uuldriks zijn eerste 180, in 14 darts kwam hij 5-1 voor. Dankzij scores van 180-81-180 en een 60-finish pakte Uuldriks in 11 darts het eerste punt. De overwinning en de tweede plaats in de competitie werd veilig gesteld met een 13-darter; 7-1!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Heine Uuldriks: 97,3 / 47%
Vincent Kamphuis: 76,4 / 20%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Heine Uuldriks stelt plek twee veilig met hoogste gemiddelde in Dutch Darts Quarantine League