Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Home Tour III: Bunting wint groep met overtuiging

Na de Grand Slam of Darts finale tussen James Wade en José de Sousa is er vandaag ook weer de Home Tour gespeeld. Stephen Bunting overtuigde met vijf gewonnen partijen. Bunting verloor maar één partij vandaag.

Vandaag was groep negen aan de beurt van de Home Tour. De negende groep bestond uit Stephen Bunting, Ross Smith en Andy Hamilton uit Engeland. Uit Ierland deed Ciaran Teehan mee. De Noord-Ier Mickey Mansell deed ook vandaag mee in groep 9. Dan hadden we nog Daniel Larsson uit Zweden en Kai Fan Leung uit Hong Kong. Deze darters deden ook vandaag mee.

Vandaag overtuigde Bunting met de overwinning. Hij had er vijf gewonnen en maar liefst één verloren. De enige partij die hij had verloren was van de Zweed Daniel Larsson. Kai Fan Leung eindigde als tweede van de groep. Hij had vier overwinningen en had er twee verloren. Als derde was de eerdergenoemde Daniel Larsson uit Zweden. Hij had een gelijke stand, namelijk drie gewonnen en drie verloren. Onder Larsson was als vierde Ross Smith uit Engeland. Hij had ook net als Larsson drie gewonnen en drie verloren. Op de vijfde plek is de Ier Ciaran Teehan geëindigd. Hij had een mindere dag. Hij had namelijk twee overwinningen en had er vier verloren. Ook voor Andy Hamilton was het een mindere dag. Hij had net als Teehan twee overwinningen en had er ook vier verloren. De laatste van groep 9 was Mickey Mansell uit Noord Ierland. Ook hij had twee overwinningen en had er ook vier verloren.

Einduitslag:
1) Stephen Bunting 10
2) Kai Fan Leung 8
3) Daniel Larsson 6
4) Ross Smith 6
5) Ciaran Teehan 4
6) Andy Hamilton 4
7) Mickey Mansell 4

Tussenstand voor finaleronde (7/42 kwalificeren):

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *