Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Geert Nentjes

Home Tour III: Dobey winnaar, geen succes Nentjes

In groep zes van de PDC Home Tour III kwamen er opnieuw zeven topdarters uit om een middag online darts te spelen. Geert Nentjes was de Nederlandse vertegenwoordiger in de groep.

Nentjes werd alleen door darters vergezeld ‘van over het kanaal’. Gary Blades, Peter Jacques, Andy Hamilton, Carl Wilkinson en Chris Dobey komen uit Engeland, terwijl Barrie Bates Wales vertegenwoordigd.

Het moge geen verrassing zijn dat Chris Dobey de eindwinnaar van de groep werd. De Engelsman had een keurige middag. Alleen Carl Wilkinson wist hem te verslaan, al was het nipt. Wilkinson blijft verrassen op de online toernooien. Waar Wilkinson op de Pro Tour niet al te best presteert, zijn de online toernooien misschien wat meer op zijn lijf geschreven aangezien hij in iedere edities van de Home Tour ook al goed presteerde.

Het bleek opnieuw niet de dag van Geert Nentjes de zijn. De Urker was simpelweg scorend niet goed genoeg. Nentjes kwam over de gehele middag niet boven de 85 gemiddeld. Barrie Bates had daarentegen een nog slechtere dag. Ondanks een winstpartij op Nentjes, eindigde de Welshman driemaal onder de 70 gemiddeld.

Einduitslag:
1) Chris Dobey 10 (+11)
2) Carl Wilkinson 10 (+9)
3) Andy Hamilton 8 (+9)
4) Peter Jacques 6 (0)
5) Gary Blades 4 (-5)
6) Geert Nentjes 2 (-8)
7) Barrie Bates 2 (-16)

Tussenstand voor finaleronde (7/42 kwalificeren):

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *