Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Kim Huybrechts

Home Tour III: Kim Huybrechts zonder moeite naar dag-titel

De Grand Slam of Darts is nog niet afgelopen, of de Home Tour III wordt weer hervat. Het drukke PDC schema werd vandaag opnieuw voller gemaakt met de voortzetting van het online toernooi.

Zeven darters stonden klaar om zoveel mogelijk punten voor de ranking bij elkaar te sprokkelen. Steve Brown, Steve Beaton en Carl Wilkinson representeerde de Engelse darts grootmacht, terwijl John Henderson en William Borland de Schotten van de groep waren. De Oostenrijkse Harald Leitinger en Kim Huybrechts (Belg) waren de outsiders van de poule betreffende nationaliteit.

Een duidelijk verschil in kwaliteit was merkbaar. Vooral Harald Leitinger en John Henderson kwamen niet aan hun spel. Kim Huybrechts, die vandaag aan zijn eerste poule van de Home Tour III meedeed (er moet in drie verschillende poules meegedaan worden), deed dit aardig succesvol. De Belg wist alleen niet te winnen van de nummer twee, Steve Brown.

Steve Beaton, Carl Wilkinson en William Borland waren wat meer aan elkaar gewaagd. Toch mocht de ‘oude rot’ Steve Beaton opnieuw een belangrijk aantal punten halen voor de eindranking.

Einduitslag:
1) Kim Huybrechts 10
2) Steve Brown 8
3) Steve Beaton 8
4) Carl Wilkinson 6
5) William Borland 6
6) John Henderson 2
7) Harald Leitinger 2

Tussenstand voor finaleronde (7/42 kwalificeren):

Image courtesy of FOTO: Sven Mandel
Deel dit:
Lees ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *