Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Home Tour III: Meulenkamp pakt belangrijke punten

In de twaalfde poule van de Home Tour III kwam er dan eindelijk weer een Nederlander in actie: Ron Meulenkamp, ook wel de Nederlander met de grootste kans op doorgaan op de finalepoule. Een prestatie moest geleverd worden om nog kans te maken.

Ron Meulenkamp werd vergezeld door een aantal sterke tegenstanders. Andy Boulton was wellicht de meest vooraanstaande, aangezien de Engelsman al vaker zijn kracht in het online darten heeft laten zien.

Andy Hamilton was de meest bekende deelnemer van de poule, maar wist niet te verrassen. Hamilton werd vergezeld door landgenoten Peter Jacques, David Pallett en Richard North. Barrie Bates speelde zijn Home Tour dag vanuit Wales.

Meulenkamp had een dag waar weinig verkeerd ging. Hij pakte zijn belangrijk winstpartijen op en wist alleen niet te winnen van Andy Boulton. Door deze goede laatste dag speelt Meulenkamp zichzelf in de (virtuele) finale poule.

Einduitslag:

1) Andy Boulton 12
2) Ron Meulankamp 10
3) Peter Jacques 8
4) Andy Hamilton 4
5) Barrie Bates 4
6) David Pallett 2
7) Richard North 2

North, Hamilton en Bates hebben driemaal gespeeld in een poule waardoor het is dus niet meer mogelijk de beste zeven te halen.

Tussenstand voor finaleronde (7/42 kwalificeren):

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *