Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

Home Tour III: West wint, Meulenkamp derde

De PDC Home Tour III is inmiddels al over de helft heen. Vandaag werd de tiende poule gespeeld. Ron Meulenkamp was de enige Nederlander en moest resultaten gaan neerzetten naar een minder debuut in zijn eerste poule.

Zijn tegenstanders in poule 10 waren geen grote namen. Steve West mocht zich de bekendste naam noemen, maar ook hij is hopeloos uit vorm. Naast de Fin Marko Kantele werd Meulenkamp alleen vergezeld door Engelsmannen. Joe Murnane, Peter Jacques, Steve Brown en Kirk Shepherd waren zijn tegenstanders.

Ron Meulenkamp mag goed balen na zijn resultaat van vandaag. Hij won van Steve Brown (4-3), Kirk Shepherd (4-0) en Steve Brown (4-3), maar moest nipt zijn meerdere erkennen tegenover Peter Jacques (3-4) en Steve West (3-4). Joe Murnan (0-4) was de enige darter die geen moeite had met ‘The Bomb’.

Joe Murnan mocht zich tevens de enige darter noemen die van Steve West wist de winnen. West, die afgelopen EK nog een goede serie neerzette, springt in de virtuele kampioensgroep van de Home Tour III.

Einduitslag:

1) Steve West 10
2) Joe Murnan 8
3) Ron Meulenkamp 6
4) Peter Jacques 6
5) Steve Brown 6
6) Marko Kantele 4
7) Kirk Shepherd 2

Tussenstand voor finaleronde (7/42 kwalificeren):

Image courtesy of FOTO: Richard Ruijg (Darts Actueel)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *