Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

IJzersterke Glen Durrant te sterk voor Gerwyn Price

Week 5 van de Premier League werd gespeeld in Exeter. In de tweede partij van de avond nam de man in vorm, Gerwyn Price, het op tegen de constante Glen Durrant. Lees hier meer. 

Gerwyn Price mocht de partij beginnen tegen Glen Durrant, maar miste een 110-finish in zijn eigen leg. Durrant wist meteen te profiteren in de eerste leg met een 54-finish. De break werd in de tweede leg verzilverd met een 14-darter. In de derde leg plaatste ‘Duzza’ de tweede break, met een finish van 80! Met een 17-darter werd deze break ook verzilverd.

In de vijfde leg miste Durrant 3 darts op de dubbel, via tops hield Price zijn eigen leg en kwam daarmee op het scorebord. Met een 14-darter hield Durrant zijn eigen leg en kwam daarmee op een 5-1 voorsprong. Met twee 180’ers en een 84-finish in 12 darts hield Price zijn eigen leg voor 5-2. In de zevende leg miste Price een 113-finish op tops, waardoor Durrant via dubbel 16 het eerste punt pakte.

Met een 14-darter hield Price vervolgens voor de derde keer zijn eigen leg. Met een hele knappe 129-finish in 12 darts wist Durrant de twee punten te pakken (7-3) en stopt hij de ongeslagen reeks van Price in de Premier League.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Glen Durrant: 100,76 / 43,75%
Gerwyn Price: 96,68 / 37,50%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *