Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

IJzersterke John O’Shea te sterk voor Mandigers

In de laatste partij van de avond nam Willem Mandigers het in de laatste 16 van de World Masters het op tegen John O’Shea. Lees hier meer. 

Willem Mandigers wist in de ingooiruimte de bull te winnen en mocht daardoor de partij beginnen. Met een 72-finish hield Mandigers zijn eigen leg. In de tweede leg miste O’Shea een 66-finish op tops, met een 102-finish pakte Mandigers de eerste set.

Met een 180 en een 42-finish plaatste de Nederlander gelijk de break in de tweede set. Met een prachtige 147-finish brak O’Shea gelijk terug en kwam op het scorebord. In de beslissende leg produceerde O’Shea een 14-darter waardoor de Ier op 1-1 in sets kwam.

Met een 17-darter begon Mandigers goed aan zijn set. Met een 68-finish hield O’Shea zijn eigen leg voor 1-1 in de derde set. Met wederom een 14-darter in de beslissende leg pakte ‘The Joker’ de set af van Mandigers.

O’Shea begon goed aan zijn eigen set, met een 14-darter kwam hij 1-0 voor. Met een prachtige 116-finish won O’Shea de vierde set en won daarmee de wedstrijd met 3-1 in sets! O’Shea noteerde een gemiddelde van 97,25, Mandigers eindigde op een gemiddelde van 90,45.

Image courtesy of FOTO: David Gill
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

IJzersterke John O’Shea te sterk voor Mandigers