Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
James Hurrell

James Hurrell schakelt De Vreede uit op WDF WK

Ryan de Vreede is er niet in geslaagd om de kwartfinales van het WDF WK te bereiken. Bij de laatste 16 was de nummer één van de WDF, James Hurrell met 3-0 te sterk. Lees hier meer.

Hurrell pakt set af van De Vreede

Het was James Hurrell die de laatste partij van de middag begon. Echter begon hij scorend niet erg scherp, waardoor Ryan de Vreede meteen de breakkans kreeg en hem in 17 darts pakte. De Vreede kon de break niet verzilveren, hij miste een 86-finish op de bull. Hurrell gooide dubbel 8 en brak zo meteen terug. In de derde leg kreeg De Vreede 5 pijlen om opnieuw te breaken, maar liet dat onbenut. Hierdoor kon Hurrell via dubbel 4 toch zijn eigen leg houden en de 2-1 voorsprong pakken. Met een prachtige 126-finish via de bull pakte Hurrell vervolgens de eerste set.

Hurrell sterk op cruciale momenten

Na een korte pauze gingen de eerste twee legs van de tweede set met de darts mee. In de derde leg liep De Vreede tegen een break aan. De Nederlander kreeg 100 niet van het bord, waardoor Hurrell met een 58-finish op een 2-1 voorsprong kwam. Toch kon Hurrell de break niet verzilveren, De Vreede brak in 16 darts meteen terug en mocht zelf gaan beginnen voor de tweede set. Beide heren produceerden een maximale score. De Vreede kreeg één pijl voor de set, maar miste een 76-finish tops. Hurrell pakte zijn kans en kwam in 15 darts op een 2-0 voorsprong in sets.

De Vreede begon goed aan de derde set. Net als in de eerste set wist hij de Engelsman te breaken, in 14 darts kwam hij op een 1-0 voorsprong. Een leg later leek De Vreede de break ook te verzilveren, maar miste drie pijlen op de dubbel. Hurrell profiteerde optimaal en brak in 13 darts terug om vervolgens met een 60-finish op matchpoint te komen. De Vreede kreeg in de vierde leg één kans om er 2-2 van te maken, maar 67 werd niet uitgegooid. Via dubbel 9 gooide ‘Hillbilly’ de partij in het slot, hij plaatst zich voor de kwartfinales dankzij een klinkende 3-0 overwinning!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
James Hurrell: 89,87 / 33%
Ryan de Vreede: 85,98 / 19%

Image courtesy of FOTO: Chris Sargeant (Tip Top Pics)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *