Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
James Wade

James Wade en Clayton bereiken finale in Birmingham

Nacht 8 van de Premier League of darts wordt afgewerkt in Birmingham voor een uitzinnige menigte. Michael van Gerwen en Gerwyn Price verloren in de kwartfinales. De halve finales gingen tussen Peter Wright en Jonny Clayton en de andere halve finale tussen Joe cullen en James Wade. Lees hier meer.

Kwartfinales Birmingham

De Premier League avond van Michael van Gerwen in Birmingham heeft niet lang geduurd. De darter ging kansloos met 6-2 onderuit in de kwartfinale tegen hekkensluiter James Wade. Michael van Gerwen faalde vooral op zijn dubbels met een checkout percentage van 15%.

Ook bokser Gerwyn Price verloor in Birmingham in de kwartfinale van Joe Cullen met 6-3.

Halve finales

James Wade bereikte zijn tweede finale van het jaar door Joe Cullen in de halve finale te verslaan met 6-2. The Machine heeft weer is een avond waarop zijn stugge spel zeer moeilijk te kloppen blijkt. Cullen de man die vorige week in Rotterdam won liep de gehele wedstrijd achter de feite aan en kon het tij niet keren. Wade doet hiermee goede zaken in de rangschakking aangezien de Engelsman op de laatste plek stond voor deze avond.

Zodoende ging de eerste halve finale tussen Clayton en Wright. Beide mannen maakte er een waar spektakelstuk van. Wright begon buitengewoon sterk en kwam snel met 2-0 voor. Maar de ijzersterke Clayton liet vervolgens nauwelijks wat liggen op de dubbels en bleek doortastender dan Wright en zegevierde met een gemiddelde van ruim 100 met 6-4 van Wright die eveneens ruim boven de 105 gemiddeld uit kwam.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *