Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
James Wade

James Wade in gemengde gedachten: ‘Er spelen wat andere dingen in mijn leven’

James Wade bereikte afgelopen weekend de halve finales van de World Series of Darts Finals. In een interview na zijn tweede ronde overwinning, sprak Darts Actueel met de Engelsman die er af en toe niet helemaal bij is. Lees hier meer.

“Ik ben in gemengde gedachten met wat ik aan het doen ben op dit moment in mijn carrière en mijzelf als persoon. Als ik morgen (zondag 18 september red.) wakker wordt en ik voel me goed, wie ik ook speel, maakt het niet uit. Ik ben op dit moment niet in goede staat, waardoor ik niet het beste uit mijzelf kan halen” , aldus Wade tegenover Darts Actueel-interview Mike Hooiveld die vroeg of Wade uitkeek naar dit toernooi.

Het heeft volgens Wade niks te maken met de drukke kalender en de World Series-toernooien in ‘Down Under’: “Nee, dat heeft er helemaal niks mee te maken. Er spelen wat andere dingen in mijn leven. Ik was erg dankbaar om betrokken te zijn bij de Premier League en World Series, maar het is enorm zwaar. Ik denk dat mensen niet beseffen hoe zwaar het is om aan alle PDC-eisen te voldoen. Het is een slopend programma, maar als speler blijf je doorgaan met wat je moet doen.”

Bekijk hieronder het complete interview van ‘The Machine’, na zijn 6-4 zege op Leonard Gates.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

James Wade in gemengde gedachten: ‘Er spelen wat andere dingen in mijn leven’