Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Jamie Lewis wint spannende eerste groep van de Home Tour, Zonneveld eindigd vierde

Afgelopen avond is het eerste toernooi van de Home Tour gespeeld. De wereldkampioen Peter Wright, maar ook Peter Jacques, Jamie Lewis en de Nederlander Niels Zonneveld kwamen in actie vanuit hun eigen huis. Lees hier meer.

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf afgelopen avond zullen 32 avonden lang live darts te zien zijn. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Jamie Lewis is er vrijdagavond in geslaagd om de eerste groep van de PDC Home Tour te winnen. Lewis begon de avond met een nederlaag, ondanks een gemiddelde van 95 was Niels Zonneveld met 5-3 te sterk. In de tweede partij wist Jamie Lewis de wereldkampioen een dikke nederlaag te bezorgen, het werd 5-1 voor de Welshmen. De laatste groepswedstrijd werd een thriller voor de koppositie, Peter Jacques werd met 5-4 verslagen.

Niels Zonneveld begon goed aan de avond, hij won met 5-3 van Jamie Lewis. De tweede wedstrijd van de avond werd echter verloren, Peter Jacques won met 5-2. De laatste partij van de avond was tegen de wereldkampioen Peter Wright, deze wedstrijd werd met 5-1 verloren.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van het eerste toernooi van de Home Tour.

Peter Wright 5-4 Peter Jacques
Niels Zonneveld 5-3 Jamie Lewis
Peter Jacques 5-2 Niels Zonneveld
Jamie Lewis 5-1 Peter Wright
Jamie Lewis 5-4 Peter Jacques
Peter Wright 5-1 Niels Zonneveld

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Jamie Lewis wint spannende eerste groep van de Home Tour, Zonneveld eindigd vierde