Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeffrey de Zwaan

Jeffrey de Zwaan eenvoudig langs Clemens in Coventry

Afgelopen avond werden de laatste vier tweede ronde partijen van World Grand Prix gespeeld. In de tweede partij kwam Jeffrey de Zwaan in actie. Lees hier meer.

Gabriel Clemens mocht de partij beginnen, omdat hij de bull had gewonnen. Jeffrey de Zwaan wist meteen in de eerste leg te breaken met een 14-darter. De break werd vervolgens een leg later verzilverd dankzij het gooien van tops. Met een 71-finish in 12 darts pakte de Nederlander de set van de Duitser af met 3-0!

Na de pauze begon De Zwaan met 6 missers op de dubbel, maar wist alsnog zijn eigen leg te houden. Clemens begon goed aan zijn eigen leg, en wist via dubbel 10 zijn eerste leg van de partij op het bord te zetten. In de derde leg miste De Zwaan opnieuw drie openingsdubbels, waardoor Clemens met een 16-darter de break plaatste. Clemens kwam dichtbij de 1-1 in sets, maar dubbel 12 werd gemist voor een 97-finish. De Zwaan profiteerde en brak terug. De Zwaan hield vervolgens zijn eigen leg en kwam daarmee op een 2-0 voorsprong.

Na de tweede en laatste pauze begon Clemens met een maximale opening, maar miste drie darts op de dubbel. De Zwaan stapte meteen in en plaatste met een 83-finish de break. Met een 15-darter wist De Zwaan op matchpoint te komen. ‘The Black Cobra’ eindigde de partij met een hoogtepunt, met de eerste 10-darter (117-180-180-24) van het toernooi, ging hij door naar de kwartfinales.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Jeffrey de Zwaan: 92,88 / 45%
Gabriel Clemens: 78,92 / 15,38%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *