Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Jeffrey de Zwaan slaat dubbelslag, Van Barneveld naar Graz

Afgelopen middag werden twee Euro Tour Qualifiers gespeeld in Barnsley voor de spelers buiten het Verenigd Koninkrijk. Lees hier meer.

Austrian Darts Open
Aan het kwalificatietoernooi voor de Euro Tour in Graz deden 39 spelers mee. Van de 6 geplaatste spelers wist geen zich te kwalificeren. Jermaine Wattimena verloor zijn eerste partij van Darius Labanauskas met 6-5, Danny Noppert kwam met 6-4 tekort tegen Raymond van Barneveld, Jan Dekker versloeg Gabriel Clemens met 6-2, Ron Meulenkamp versloeg landgenoot Vincent van der Voort met 6-3 en Mike van Duivenbode versloeg Martin Schindler met 6-4. Krysztof Ratajski bereikte wel de finaleronde, maar daarin was Dirk van Duijvenbode duidelijk met 6-2 te sterk. In totaal wisten 3 Nederlanders zich te kwalificeren, waaronder Raymond van Barneveld. Bekijk hieronder de uitslagen van de finaleronde.

Darius Labanauskas 6-4 Christian Bunse
Raymond van Barneveld 6-2 Madars Razma
Krzysztof Ratajski 2-6 Dirk van Duijvenbode
Jan Dekker 1-6 Tytus Kanik
Ron Meulenkamp 4-6 Jeffrey de Zwaan
Mike van Duivenbode 5-6 Kim Huybrechts

European Darts Grand Prix
Aan het kwalificatietoernooi voor de European Darts Grand Prix deden wederom 39 spelers mee. Van de 6 geplaatste spelers 2 zich te kwalificeren. Krzysztof Ratajski en Vincent van der Voort maakten hun status waar. Jermaine Wattimena, Danny Noppert en Gabriel Clemens verloren alle drie hun eerste partij. Martin Schindler verloor in de finaleronde met 6-5 van Madars Razma. In totaal wisten drie Nederlanders zich te plaatsen, waaronder Niels Zonneveld die zijn debuut op de Euro Tour zal gaan maken. Bekijk hieronder de uitslagen van de finaleronde.

Vincent Kamphuis 4-6 Niels Zonneveld
Mario Robbe 5-6 Jeffrey de Zwaan
Krzysztof Ratajski 6-4 Darius Labanauskas
Dimitri van den Bergh 6-4 Raymond van Barneveld
Vincent van der Voort 6-2 John Michael
Martin Schindler 5-6 Madars Razma

Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *