Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeffrey Sparidaans

Jeffrey Sparidaans onderuit: Rock wint met twee 170-finishes

Het is Jeffrey Sparidaans niet gelukt om de finaledag van de European Darts Grand Prix te bereiken. De Nederlander werd met 6-2 verslagen door Josh Rock. Lees hier meer.

Nadat Jeffrey Sparidaans vrijdagmiddag zijn allereerste overwinning boekte op de European Tour, mocht de Nederlander het in de tweede ronde opnemen tegen Josh Rock. Sparidaans begon goed aan de partij door direct Rock in 16 darts te breaken. De Noord-Ier herstelde snel de zaken, met een 170-finish (!) brak hij direct terug om vervolgens in 16 pijlen op een 2-1 voorsprong te komen. Sparidaans kwam gelijk met een antwoord, een 106-finish leverde hem zijn eigen leg op om er 2-2 van te maken.

Een belangrijke 64-finish zorgde ervoor dat Rock opnieuw zijn eigen leg hield, terwijl Sparidaans stond te wachten op 48. Rock wist vervolgens Sparidaans te breaken om daarna in 18 pijlen op matchpoint te komen; 5-2. ‘Rocky’ sloot de partij in stijl af, met zijn tweede 170-finish van de partij trok hij uiteindelijk aan het langste eind.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Josh Rock: 90,89 / 46,2%
Jeffrey Sparidaans: 86,06 / 66,7%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *