Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Jelle Klaasen als tweede Nederlander door naar de tweede ronde van PDC Home Tour

Donderdagavond werd dag 7 van de PDC Home Tour gespeeld. Jelle Klaasen kwam als vierde Nederlander in actie. Hij nam het op tegen Gabriel Clemens, Gavin Carlin en Ryan Meikle. Lees hier meer.

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Jelle Klaasen nam het in de tweede wedstrijd van de avond op tegen Gavin Carlin. Deze werd eenvoudig met 5-2 gewonnen. Klaasen speelde in zijn tweede wedstrijd van de avond op tegen Gabriel Clemens. In een spannende partij was ‘The Cobra’ met een gemiddelde van 93 te sterk voor de Duitser. In de laatste partij van de avond nam de Nederlander een 3-0 en 4–2 voorsprong, maar het was toch Ryan Meikle die de overwinning pakte.

Gabriel Clemens begon goed aan het toernooi met een 5-3 overwinning op Ryan Meikle, maar verloor vervolgens zijn overige partijen. Klaasen was met 5-3 te sterk, terwijl Gavin Carlin verraste met een 5-4 overwinning. Hierdoor werd ‘The Barber’, Ryan Meikle tweede in de groep!

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van het zevende toernooi van de Home Tour.

Gabriel Clemens 5-3 Ryan Meikle
Jelle Klaasen 5-2 Gavin Carlin
Ryan Meikle 5-1 Gavin Carlin
Jelle Klaasen 5-3 Gabriel Clemens
Ryan Meikle 5-4 Jelle Klaasen
Gavin Carlin 5-4 Gabriel Clemens

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Jelle Klaasen als tweede Nederlander door naar de tweede ronde van PDC Home Tour