Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jelle Klaasen

Jelle Klaasen en Gary Anderson bereiken finalegroep PDC Home Tour

Afgelopen avond werd de eerste halve finale groep van de PDC Home Tour gespeeld. Gary Anderson, Dave Chisnall, Mike de Decker en de Nederlander Jelle Klaasen kwamen in actie. Lees hier meer. 

De afgelopen weken werden de eerste en tweede ronde van de PDC Home Tour afgewerkt. Afgelopen avond en donderdagavond staan de halve finale groepen op het programma. De finale zal vrijdagavond 5 juni op het programma staan.

Jelle Klaasen begon erg goed aan de finale groep van de Home Tour. Hij won in zijn eerste wedstrijd met 6-2 van Dave Chisnall. In de tweede partij van de avond kwam Klaasen 3-1 achter tegen zijn goede vriend Mike de Decker, maar o.a. dankzij een 152-finish wist de Nederlander 5 legs op rij te winnen voor een 6-3 overwinning.

Gary Anderson begon de avond met een 6-5 overwinning op Mike de Decker, die van 5-2 terug kwam tot 5-5. In de tweede partij van de avond was de Schot met een gemiddelde van 98 met 6-3 te sterk voor Dave Chisnall. Dit betekende al gelijk dat Anderson en Klaasen zeker waren voor de finalegroep, ondanks dat ze nog een wedstrijd moesten spelen.

Gary Anderson wist de laatste partij van de avond met duidelijke cijfers te winnen, 6-2 en zo eindigde Klaasen op een tweede plaats.

Vanavond zullen Rob Cross, Joe Cullen, Nathan Aspinall en Jonny Clayton beslissen welke twee andere spelers de finalegroep bereiken.

Bekijk hieronder de uitslagen en de eindstand terug.

Gary Anderson 6-5 Mike De Decker
Jelle Klaasen 6-2 Dave Chisnall
Jelle Klaasen 6-3 Mike de Decker
Gary Anderson 6-3 Dave Chisnall
Dave Chisnall 6-5 Mike De Decker
Gary Anderson 6-2 Jelle Klaasen

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *