Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Jelle Klaasen

Jelle Klaasen overtuigt bij terugkeer op Lakeside

Jelle Klaasen is overtuigend begonnen aan het WDF WK. De Nederlander kende weinig moeite met Edwin Torbjörnsson en keerde zo met een goed gevoel terug op Lakeside.

In 2006 veranderde het leven van Jelle Klaasen volkomen door op Lakeside wereldkampioen bij de BDO te worden. Bijna 18 jaar later keerde ‘The Cobra’ terug op de iconische locatie voor het WDF WK. Tegen de Zweed Edwin Torbjörnsson begon de Nederlander voortvarend: met legs in 15 en 14 pijlen toonde hij meteen zijn klasse. De eerste set ging zo ook naar hem, waarna hij in de set van zijn tegenstander opende met legs in 16 en 15 pijlen. Met een 16-darter wist Torbjörnsson daarna op het bord te komen, maar hij kon zijn eigen set niet meer redden: Klaasen vond weer een 15-darter.

Als nummer drie van de plaatsingslijst maakte Klaasen zijn status waar. 148 ging net niet uit, maar ook in set drie ging de eerste leg naar ‘The Cobra’. Met een 14-darter vond hij direct daarna een break, waardoor hij al voor de wedstrijd mocht gaan gooien. In stijl maakte hij er een einde aan: 120 ging uit, waardoor ronde drie bereikt werd.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
Jelle Klaasen: 93.91 / 47.36%
Edwin Torbjörnsson: 86.67 / 20%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Jelle Klaasen overtuigt bij terugkeer op Lakeside