Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jermaine Wattimena

Jermaine Wattimena na ruime nederlaag: ‘Hij gooide alles’

Jermaine Wattimena speelde zaterdagavond zijn eerste ronde partij tegen Krzysztof Ratajski. De Pool speelde een prima pot met een gemiddelde van 107 en een dubbelpercentage van 50%. Wattimena kwam er niet aan te pas, het werd 10-4. Na afloop sprak Arjan van der Giessen van RTL7 met hem.

“Niks aan te beginnen tegen die man. Hij was mega goed. Ik had nog een kans om terug te komen bij 4-3, maar toen gooide hij weer goed. Wat moet je doen?”

Op een gegeven moment verloor Wattimena het bewustzijn bij het wegzetten. Zo stond hij op 222 en gooide 60 om 162 over te laten, geen finish dus. Wattimena vertelde het volgende daarover. “Ik was me daar niet zo bewust van, dat moet ik natuurlijk wel zijn. Ik dacht dat hij op dubbel 8 stond en ik wou 100 gooien. Als me daar wel van bewust was geweest had ik de single 18 wel gegooid voor een 164-finish.”

Wattimena speelde zelf een prima partij met een gemiddelde van 96,47 en 100% op de dubbels. Toch won ‘The Machine Gun’ slechts 4 legs. “Hij was erg scherp vanavond, finishes waren erg sterk. Hij had 50% op de dubbels en ik 100%. Hij gooide alles, ik deed mijn best”, lachte Wattimena toe.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *