Jermaine Wattimena zonder moeite langs Jamie Hughes

Jermaine Wattimena moest het opnemen tegen de Engelsman Jamie Hughes, het was een makkelijke partij voor de Nederlander. Zie hier het wedstrijdverslag….

Als het gaat om de geplaatste spelers dan is het de nummer 10 tegen de nummer 23 van het toernooi. De nummer 23 mocht wel beginnen aan de wedstrijd en dit deed de Nederlander niet al te best, hij moest namelijk gelijk zijn leg inleveren aan Hughes, 1-0. Maar de Wattimena herpakte zich in de 2e leg, hij sleepte de leg binnen in 18 darts, 1-1. Hierna pakte Jermaine zijn eigen leg weer in 18 darts en kwam zo op een 1-2 voorsprong. De break was vervolgens ook voor Jermaine Wattimena, 1-3. De Nederlander kon met een gerust gevoel de pauze in want hij won ook de 5e leg in 17 darts, 1-4.

Jermaine kwam goed uit de pauze en snoepte zo de leg af van Jamie Hughes, dit deed hij in 14 darts. In de 7e leg was het al afgelopen voor de Engelsman, want Wattimena hield zijn leg in 17 darts en gaat zo dus door naar de volgende ronde van het European Championship.

Jamie Hughes:
Gemiddelde: 86.97
Dubbelpercentage: 33.33% (1/3) 

Jermaine Wattimena:
Gemiddelde: 91.51
Dubbelpercentage: 40% (6/15)

Deel met:


Plaats een reactie