Dartsactueel.nl | H├ęt dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jeroen Mioch

Jeroen Mioch verliest bij Euro Tour-debuut: Evetts te sterk

Jeroen Mioch is er niet in geslaagd om bij zijn Euro Tour-debuut te winnen. Na een goede start, lieten de dubbels hem in de steek en won Ted Evetts met 6-3. Lees hier meer.

De vijfde partij van de middag werd begonnen door Ted Evetts. Echter werd de Engelsman meteen gebroken, Jeroen Mioch gooide 65 uit voor een 15-darter in zijn eerste leg op de Euro Tour. Dit vervolgde hij met een 16-darter en had daarmee de break verzilverd; 2-0. Met een 17-darter kwam Evetts ook op het scorebord. In de vierde leg miste de Nederlander een 86-finish op de bull om zijn eigen leg te behouden, waarna Evetts met een 104-finish terug brak naar 2-2. Een 91-finish een leg later zorgde ervoor dat de break werd verzilverd en dat de Engelsman op voorsprong kwam; 3-2.

Legs 6 en 7 gingen met de darts mee. In leg 8 profiteerde Evetts van de mindere scores van Mioch, met een 16-darter plaatste hij een belangrijke break voor een 5-3 voorsprong. Toch kreeg Mioch de kans om meteen terug te breaken, echter werd een 76-finish gemist op dubbel 18. Evetts bleef rustig en gooide dubbel 18 voor een 6-3 overwinning.

Jonny Clayton is de tegenstander in de tweede ronde voor Ted Evetts, deze partij zal zaterdagavond worden gespeeld in Kiel.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Ted Evetts: 89,46 / 62,5%
Jeroen Mioch: 91,12 / 20%

Image courtesy of FOTO: Dart Stichting Brutus
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *