Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jim Williams

Jim Williams de sterkste in tweede Champions Week

Afgelopen week werd de tweede Champions Week voor de Live League gespeeld. Na veel wedstrijden bleek de nummer 1 van de Challenge Tour, Jim Williams, de sterkste te zijn op de finaleavond. Lees hier meer.

Afgelopen 4 weken werden er 4 verschillende weekfinales gespeeld, waar de beste 6 spelers van de week zich voor plaatsten. De finalisten en de nummer 3 van elke poule kwalificeerden zich voor de Champions Week, wat betekende dat in totaal 12 spelers terug zouden komen.

De winnaar van groep A, dinsdag t/m woensdag, kwalificeerde zich automatisch voor de finaleavond van Champions Week. Dit was Kevin Burness. In groep C kwalificeerde de top twee zich, Jim Williams en Chas Barstow waren de gelukkigen. In groep B wisten Mark Webster, Martin Thomas en Fallon Sherrock zich als laatste drie spelers te plaatsen voor de finaleavond.

Op de finaleavond wist Jim Williams zijn goede vorm van de week en de Challenge Tour door te zetten. ‘The Quiff’ begon in de poule met twee 4-3 overwinningen op Mark Webster en Fallon Sherrock. Door een eerste plaats in de poule nam Williams het in de halve finales op tegen Martin Thomas. Met een eindstand van 4-2 bereikte de Welshmen de finale, waar hij opnieuw tegenover Fallon Sherrock kwam. In de poulewedstrijd overleefde Williams matchdarts, dit keer kwam het niet zover, met een 4-2 overwinning pakte Williams de titel in de Champions Week.

Uitslagen groep A
Kevin Burness 4-1 Martin Thomas
Kevin Burness 4-1 Chas Barstow
Martin Thomas 4-3 Chas Barstow

Uitslagen groep B
Jim Williams 4-3 Mark Webster
Fallon Sherrock 4-1 Mark Webster
Jim Williams 4-3 Fallon Sherrock

Halve finales
Fallon Sherrock 4-2 Kevin Burness
Jim Williams 4-2 Martin Thomas

3/4 Plaats
Martin Thomas 4-2 Kevin Burness

Finale
Jim Williams 4-2 Fallon Sherrock

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *