Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks blijft in strijd voor de play-offs na zege op Konterman

Afgelopen avond begonnen Jimmy Hendriks en Arjan Konterman aan week 6 van de Dutch Darts Quarantine League. Bij heren konden de overwinning wel gebruiken op weg naar de play-offs. Lees hier meer. 

Jimmy Hendriks wist de bull te winnen, maar leverde wel meteen zijn eigen leg in. Arjan Konterman brak in 17 darts en hield zijn eigen leg in 19 darts waardoor de speler uit Staphorst een 2-0 voorsprong pakte. Met een 60-finish hield Hendriks vervolgens zijn eigen leg en kwam terug tot 2-1. In de vierde leg stond Konterman met o.a. een score van 177 na 12 pijlen op tops, maar kreeg geen kans. Hendriks wist dankzij een 180’er en een 104-finish terug te breaken naar 2-2.

Hendriks hield vervolgens zijn eigen leg in 16 darts om voor het eerst op voorsprong te komen. Met een 45-finish hield Konterman zijn eigen leg en kwam op 3-3. In de zevende leg gooide Hendriks zijn tweede 180’er en dat resulteerde erin dat Hendriks zijn eigen leg hield en op een 4-3 voorsprong kwam. Konterman kwam in leg 8 opnieuw langszij, met een 58-finish werd het 4-4.

In de negende leg miste Konterman een 126-finish op dubbel 6 voor een break, Hendriks bleef koel en kwam via dubbel 10 5-4 voor. In leg 10 gooide Konterman een matige leg, waardoor Hendriks er met een 41-finish ervandoor ging en het eerste punt pakte. Met een hele knappe 14-darter hield ‘The Captian’ zijn eigen leg en pakte daarmee zijn twee overwinning in de Dutch Darts Quarantine League!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Jimmy Hendriks: 88,2 / 41%
Arjan Konterman: 86,8 / 31%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Jimmy Hendriks blijft in strijd voor de play-offs na zege op Konterman