Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks eindigt Dutch Darts Quarantine League met overwinning

Afgelopen avond speelden Jimmy Hendriks en Dennie Olde Kalter hun laatste wedstrijd in de Dutch Darts Quarantine League. Beide heren wisten al dat ze niet meer verder konden naar de play-offs. Lees hier meer. 

Jimmy Hendriks mocht de partij beginnen, omdat hij de bull wist te winnen. Hendriks wist zijn eigen leg via dubbel 5 te houden, nadat hij 140 miste op dubbel 10. In de tweede leg plaatste Hendriks de break met een knappe 13-darter voor een 2-0 voorsprong. In de derde leg gooide beide heren een erg matige leg, maar uiteindelijk wist ‘The Captian’ zijn eigen leg in 29 darts te houden.

In de vierde leg miste Olde Kalter een 123-finish, Hendriks plaats opnieuw een break en kwam zo 4-0 voor. In de vijfde leg kreeg Olde Kalter voor het eerst pijlen op een dubbel, maar gingen mis. Hendriks profiteerde en hield via dubbel 16 zijn eigen leg.

In de zesde leg stond Hendriks na 12 darts te wachten op dubbel 8, maar met een 124-finish in 15 darts voorkwam Olde Kalter de whitewash en kwam zo op het scorebord. Via dubbel 5 hield Hendriks vervolgens zijn eigen leg om het eerste punt te pakken; 6-1. In de achtste leg miste Olde Kalter twee darts op de dubbel, met een 46-finish in 17 darts sloot Hendriks de partij af met een 7-1 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Jimmy Hendriks: 75,30 / 35%
Dennie Olde Kalter: 65,20 / 10%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *