Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jimmy Hendriks

Jimmy Hendriks pakt eerste overwinning in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond werd week 4 van de Dutch Darts Quarantine League afgetrapt met Vincent Kamphuis en Jimmy Hendriks die de punten hard nodig hadden. Lees hier meer over het wedstrijdverloop. 

Vincent Kamphuis wist de bull te winnen en mocht daarom de wedstrijd beginnen. Echter was het Jimmy Hendriks die beter begon, hij brak met een 17-darter voor een 1-0 voorsprong. Kamphuis brak in de tweede leg terug met een geweldige 128-finish via de bull, Hendriks was wachtend op 32. Met een 64-finish plaatste Hendriks in de derde leg opnieuw de break. Dit keer werd de break verzilverd met een 64-finish voor een 3-1 voorsprong.

Met de derde 64-finish op een rij hield Kamphuis zijn eigen leg en kwam terug tot 3-2. Beide heren gooide een matige zesde leg, maar doordat Kamphuis 80 niet uitgooide voor de break, hield Hendriks via tops zijn eigen leg. In de zevende leg miste Kamphuis 4 darts om zijn eigen leg te houden, met een geweldige 140-finish werd dat gelijk afgestraft. De break werd verzilverd met een mooie 94-finish en zo pakte ‘The Captian’ het eerste punt. Met o.a een 180’er wist Hendriks de eerste twee punten binnen te halen met een 13-darter; 7-2.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Jimmy Hendriks: 86,5 / 50%
Vincent Kamphuis: 79,3 / 20%

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Jimmy Hendriks pakt eerste overwinning in Dutch Darts Quarantine League